pinterest
houzz
image
Haas Center for
Public Service
rule
Firm
People
Press
History
Residential
Educational
Public / Commercial
Info
FTP
< prev project
next project >
rule
All content copyright Turnbull Griffin Haesloop Architects | Site Design
facebook
linkedin
photo1
linktwo
linkthree
linkfour
linkfive
arrow left
info
One of the client's major goals was to make the building feel more like a residence than an office building. The 14,000 square foot center houses Stanford University's student volunteer programs. Located on a pedestrian walk laid out in Frederick Law Olmsted's master campus plan, the Haas Center for Public Service is designed to be compatible with its neighborhood of residential-scaled buildings. The building incorporates passive solar strategies into its design, including sunshades, operable windows and landscape shading.
photo