pinterest
image
Coyote Camp Sonoma
rule
Firm
People
Press
History
Residential
Educational
Public / Commercial
Info
FTP
< prev project
next project >
rule
All content copyright Turnbull Griffin Haesloop Architects | Site Design
facebook
linkedin
photo1
linktwo
linkthree
linkfour
linkfive
linksix
linkseven
linkeight
linknine
arrow left
info
Located on a remote site in Sonoma County, this 640 square foot cabin was designed to appear as a barn when the sliding wooden doors are closed. When the doors slide open, the house opens up to both sides of the site. The one room house is divided by casework screens that shield the kitchen on one side and a bed inspired by Thomas Jefferson’s bed at Monticello on the other. The house’s exterior cladding is redwood milled from a reclaimed water tank. The roof is rusted steel. The interior walls are re-sawn Douglas fir with concrete floors and a floating sheetrock ceiling.

Designed to provide an indoor refuge on a site that celebrates outdoor living, the cabin serves as a welcoming gathering place. In addition to the cabin there is an extensive garden flanked by a bath shed and a sleeping shed. On top of the knoll, a copper tub looks out to Mount St. Helena.
photo

 

linkten
link11
link12
thirteen
houzz
fourteen
fifteen